Thuis ProductenGolf Plastic Bladen 4x8

High Impact Strength White Color Products with Varying Prices

Certificaat
China Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd. certificaten
China Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij zijn momenteel tijdens uit het bijwerken van materiaal en de machines, die uw product gebruiken, worden nog geïnstalleerd. Hoewel het zeer spoedig zal zijn. De installatiemanager is gelukkig met uw product, zodat zullen wij u bijgewerkt houden.

—— Barry

Hello Forrest! Alles gaat goed. Ja, ben ik gelukkig met uw product. Het was precies wat ik nodig had en ik heb niet dit zelfde product in de V.S. kunnen vinden. Zelfs nog meer, ben ik gelukkig met de ervaring om met u te werken. U was zeer ontvankelijk, steunend, en nuttig. Ik waardeerde zeer elk van uw tijd en inspanning. Ik kocht enou

—— Natalie

Forrest, Het was goed om van u te horen. Product enkel groot uitwerken. Op dit ogenblik, zijn wij o.k. omdat wij een sluiting in de fabriek toe te schrijven aan bijwerkend materiaal hadden. Wij bekijken in 31 Mei alvorens weer in orde te brengen. Ik zal dit op mijn kalender zetten, of u kunt me, voor het weer in orde brengen op dat ogenblik bereiken.

—— Barry

Ik ben online Chatten Nu

High Impact Strength White Color Products with Varying Prices

High Impact Strength White Color Products with Varying Prices
High Impact Strength White Color Products with Varying Prices High Impact Strength White Color Products with Varying Prices High Impact Strength White Color Products with Varying Prices High Impact Strength White Color Products with Varying Prices

Grote Afbeelding :  High Impact Strength White Color Products with Varying Prices

Productdetails:
Place of Origin: China
Merknaam: Henghong
Certificering: SGS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Prijs: Varies
Verpakking Details: gewikkeld in de pallet
Levertijd: 7-10 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T

High Impact Strength White Color Products with Varying Prices

beschrijving
Flexibiliteit: Goed Productnaam: Golf Plastic Bladen 4x8
Kleur: wit Schokweerstand: Hoog
grootte: 4x8 Brandbaarheid: UL94 V-2
Oppervlakte: Vlot Dikte: 212mm
Ladingshaven: Shanghai

Productomschrijving:

De golf Plastic Bladen 4x8 is de perfecte keus voor druktoepassingen. Deze 4x8-bladen zijn lichtgewicht en rekupereerbaar, met een gewicht van slechts 300gsm. Zij zijn ook UV bestand en hebben brandbaarheid geschatte UL94 v-2. Dit maakt tot hen een uitstekende keus voor openluchtsignage en drukprojecten. De bladen worden ontworpen om gemakkelijk te zijn te snijden, te vouwen, en lijm voor het creëren van een verscheidenheid van projecten. Of u een teken moet tot stand brengen, is de verpakking, of de vertoning, Golf Plastic Bladen 4x8 de perfecte keus voor uw drukbehoeften.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Golf Plastic Bladen 4x8
  • Brandbaarheid: UL94 V-2
  • Kleur: Wit
  • Oppervlakte: Vlot
  • Schokweerstand: Hoog
  • UV Bestand: Ja
 

Toepassingen:

Henghong plooide Plastic Bladen 4x8 is een veelzijdig, lichtgewicht en duurzaam product voor een brede waaier van toepassingen. Gemaakt van een kunststof van uitstekende kwaliteit, zijn deze bladen sterk en bestand tegen chemische producten. Het gewicht van elk blad is 300gsm, en zij komen in dikten van 212mm. De oppervlakte is vlot en zij zijn beschikbaar in witte kleur. Zij zijn ook water bestand en uitstekend voor openluchtgebruik.

Henghong plooide Plastic Bladen 4x8 is groot voor het creëren van tekens, vertoningen, verdelingen, en veel andere projecten. Zij zijn lichtgewicht en gemakkelijk te installeren en te assembleren. Zij zijn perfect voor zowel binnen als openluchtgebruik, en zij zijn langdurig en duurzaam. Of u kijkt om een professioneel teken of een opvallende vertoning tot stand te brengen, zijn de Henghong Golf Plastic Bladen 4x8 een uitstekende keus.

Deze plastic bladen zijn groot voor een verscheidenheid van projecten, van reclame en marketing aan bouw en techniek. Zij zijn ook groot voor openbare gebeurtenissen, tentoonstellingen, en de handel toont. Het lichtgewicht en duurzame ontwerp maakt tot hen een perfecte keus voor een brede waaier van toepassingen. Zij zijn ook gemakkelijk te handhaven en schoon te maken, en zij zullen niet langzaam verdwijnen of zullen in de zon degraderen.

Henghong plooide Plastic Bladen 4x8 is een uitstekende keus voor een verscheidenheid van projecten. Met hun materieel, lichtgewichtontwerp van uitstekende kwaliteit, en waterweerstand, zijn deze bladen perfect voor zowel binnen als openluchtgebruik. Zij zijn ook gemakkelijk te installeren en te handhaven, en zij zullen niet in de zon langzaam verdwijnen. Voor uiteindelijk in veelzijdigheid en duurzaamheid, zijn de Henghong Golf Plastic Bladen 4x8 een uitstekende keus.

 

Technische Parameters:

Bezit Waarde
Productnaam Golf Plastic Bladen 4x8
Kleur Wit
Grootte 4x8
Materiaal Plastiek
Gewicht 300gsm
Flexibiliteit Goed
Oppervlakte Vlot
Bestand weer Ja
UV Bestand Ja
Brandbaarheid UL94 V-2
Rekupereerbaar Ja
 

Aanpassing:

Aangepaste Golf Plastic Bladen 4x8 van Henghong

Grootte: 4x8
Merknaam: Henghong
Plaats van Oorsprong: China
Productnaam: Golf Plastic Bladen 4x8
Oppervlakte: Vlot
Bestand weer: Ja
Materiaal: Plastiek
Doel: Drukgebruik

High Impact Strength White Color Products with Varying Prices 0

 

Steun en de Diensten:

Technische ondersteuning en de Diensten voor Golf Plastic Bladen 4x8

Ons team van ervaren en goed geïnformeerde beroeps is beschikbaar om de beste technische ondersteuning en de diensten voor Golf Plastic Bladen 4x8 te verlenen. Ons team kan u met installatie, productonderhoud en het oplossen van problemen helpen om het even welke kwesties u kunt ervaren. Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van snelle en betrouwbare klantenservice.

Bovendien, verstrekt ons team product opleiding en kan u helpen het product effectiever begrijpen en gebruiken. Ons Technische ondersteuning en de Dienstenteam worden gewijd aan het helpen van u de meesten uit uw Golf Plastic Bladen 4x8 krijgen.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het verschepen van Golf Plastic Bladen 4x8:

  • De bladen zullen in een polyzak worden verpakt en zullen geplaatst worden in een kartonvakje.
  • De kartondozen zullen veilig verzegeld worden voor bescherming.
  • De pakketten zullen via grond of luchtvracht afhankelijk van de behoeften van de klant worden verscheept.
  •     

Contactgegevens
Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: admine

Tel.: +8613921311664

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)