Thuis

Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

China Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0Is Plastic de Wetenschap & de Technologieco. van Wuxihenghong, Ltd een fabrikant & een handelsmaatschappij opgezet in 2013, nadruk op ontwerp, vervaardiging, verkoop en de dienst van golf plastic product en de verwante technologie. Met geavanceerd materiaal en uitstekende ambacht, voorziet Ons bedrijf klant van integrale verpakkingsoplossingen. Producten hoofdzakelijk als volgt: Het golf plastic blad, golfpp-raad, het holle blad van pp, corflute, correx, coroplast, vruchten/plantaardig plastic golfvakje, het golf plastic stootkussen van pp/dienblad, plooide plastic omzetvakje, reclameteken, verdelingen, verpakkende containers, beschermingsraad enz. Pp plooiden hol blad de maximum breedte 2350mm, onbeperkte lengte en flexibele dikte van 2 mm aan 12mm kan worden bereikt. Onze die producten zijn zeer populair voor omzet, verpakking, vervoer en opslag van elektronika, batterij, staalwerk, precisiehardware, instrument, farmaceutisch product, biologics, voedsel etc. worden gebruikt. Wij heten in de hele wereld warm klant welkom om ons op elk ogenblik te bezoeken! Wij verheugen ons op het vestigen van zakelijke relaties op lange termijn met u!

Wij vestigden in 2013, plooide de fabrikant van pp bladen en vakjes, met 8 productielijnen, leveringsabbilication 8000 m2 per dag.

 
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In de loop van de jaren, hebben wij hard aan actief gecultiveerd en verbeterd de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers gewerkt. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.
Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.
Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd. Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd. Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd. Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd. Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd. Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd. Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Henghong

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 1,000,000-2,000,000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd. Certificaten China Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd. Certificaten China Wuxi Henghong Plastic Science & Technology Co., Ltd. Certificaten